Šok za FK Željezničar: FK Sloboda odnio bodove

Juniori Plavih poraženi na Grbavici

Šok za FK Željezničar: FK Sloboda odnio bodove

M. Šljivak

FK Željezničar je jučer u Tuzli pobijedio FK Sloboda sa 0:2 i tako je nastavio niz nepobjedivosti ove sezone.

Ipak, juniori tuzlanskog tima su danas na Grbavici osvetili starije kolege i upisali su iznenađujuća tri boda protvi Željezničara pobjedom od 0:1.

Željezničar je u 10. minuti imao veliku šansu da povede. Dosuđen je penal kojeg ne koristi Faruk Duraković. Odbranio je sjajno Mehić.

Kazna je stigla deset minuta kasnije. Eldar Mehmedović zabija za prednost Slobode od 0:1, a ovaj će se gol na kraju ispostaviti i kao pobjednički u ovom meču.

Premijer liga za juniore, 2. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar: Milićević, Mulaosmanović, Fejzić, Beća, Drina, Duraković, Pehilj, Gasal, Kulašin, Karalić, Mućaj. Još su igrali: Grubešić, Hubanić, Pavlek.

FK Sloboda: Mehić, Avdić, Pašić, Paležnica, Avdihodžić, Alić, Mehmedović, Kovačević, Saletović, Kapetanović, Beganović. Još su igrali: Fazlić, Dedić, Vrabac, Halilagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti