Završene sezone i u omladinskim rangovima Premijer lige!

Poznati prvaci u futsalu i PL za žene

Završene sezone i u omladinskim rangovima Premijer lige!

E. Čaušević

Takmičarska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine donijela je danas odluku da se prekine sezona u Premijer ligi BiH i Kupu BiH, a ista sudbina dočekala je i ostala takmičenja.

Ove odluke mora potvrditi Izvršni odbor NSBiH, ali je jasno da od nastavka sezone nema ništa. Također, na sjednici je odlučeno da se prekida i sezona u Premijer ligi za juniore.

Tako će titulu u ovoj kategoriji osvojiti sarajevski Željezničar koji će predstavljati našu zemlju u Evropi. U kadetskoj i pionirskoj kategoriji titula ide za FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Također, završava se takmičenje i u Premijer ligi za futsalere, a titula ide u ruke Salinesa. Takmičarska komisija NSBiH odlučila je i da se završava Premijer liga za žene, a u ovom rangu titulu osvaja SFK 2000.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi