Šok za Petkovića i Švicarce pred Mundijal: Samo se srušio na teren...

Povreda Granita Xhake na treningu

Šok za Petkovića i Švicarce pred Mundijal: Samo se srušio na teren...

Midhat Šljivak

Reprezentacija Švicarske vrši posljednje pripreme za Svjetsko prvenstvo, ali bi tamo mogli igrati bez jedne od najvećih zvijezda.

Veznjak Arsenala Granit Xhaka srušio se danas tokom treninga nacionalnog tima i hitno je zbog povrede prebačen u bolnicu.

Fotografije koje su zabilježene na treningu pokazuju veliku ozbiljnost povrede. Xhaka se u nevjerici držao za glavu okružen saigračima iz reprezentacije, a zatim je prebačen u bolnicu gdje će se izvršiti potrebna ispitivanja.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Eventualna povreda jednog od glavnih fudbalera sigurno bi poremetila planove selektora Vladimira Petkovića jer se igra Švicaraca poprilično zasnivala na Xhaki.

Švicarci sada čekaju vijesti, ali i njihovi protivnici iz grupe na Mundijalu. Smješteni su u grupu E sa selekcijama Brazila, Kostarike i Srbije,a prvenstvo otvaraju 17. juna protiv Karioka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi