16

Komentari (16)

Manager
U 49. minuti Štilić je na sjajan način slabijom desnom nogom "poklopio" desnom nogom.
LevoKrilo
Čuj ovoga, Ajlini pacovi??? Nema vas godinama na mapi i godinama ste ispod Sarajevo i sada kao vi nešto...Pa Sarajevo godinama igra na dva pa i tri fronta, vi ispadate ranije i sada dočekali da dogurate više i nešto se dižete. E moji mitomani.
Cocca87
kakvom slabijom desnom nogom kralju, sta si ti gledao hahahahaha oba gola dao lijevom nogom...
user1675182613
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR
Lavillenie
Ponadali se ajlini pacovi da ce nas zvijezda iznenaditi pa nije Celik strasni hahahaha
Šta ima avlijaneru? Još te nisu šintori stigli?
Lavillenie
@BHDragon brz ti internet explorer cim 2 dana kasnis ma jasta u kanalizaciji stanje redovno
@Lavillenie ma jok avlijaneru, ima nas koji radimo, koji zapošljavamo poštene ljude, pa tek vikendom ovako *****đam u pileći mozak vas nekolicinu. Nisu svi paraziti kao ti da su državi na grbači. Kontaš li Ustikolina boys?
Lavillenie
@BHDragon djes' bil gejts nisam te prepoznao hahahahah dusa slatka ono zaposljava neke ljude hahahaha ma rodi babo biznismena svog
@Lavillenie nisi ti kriv što si rođen takav jbg, parazit i bez mozga.Sigurno si se na invaliditet mozga nakačio na državni budžet ili prodajom donacija sa sela, hajde priznaj nam, nije sramota. A tukneš na papka, malo je reći.
Drakula
Zrinjskom liga velezu kup
E.Car
A Sarajevu k...
Drakula
Zeljkanu takodjer
E.Car
I tebi takođe!!!!
Drakula
Tvojim mrtvima takodjer kita plus natopljen mezar bijelom tecnoscu
RocknRolla99
Semir Stilic jedan je od nas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.