Šokantne snimke tuče između BBB-a i Torcide na autoputu: "Ubij! Ubij! Nije dosta!"
Već godinama unazad traju obračuni navijača Dinama i Hajduka, a posljednji se dogodio u Zagrebu na autoputu gdje su Boysi napravili sačekušu Torcidi

Nisu se štedjeli

Šokantne snimke tuče između BBB-a i Torcide na autoputu: "Ubij! Ubij! Nije dosta!"

E. Škorić

Na autoputu su se u subotu nakon utakmice Rudeš i Hajduk obračunali navijači Dinama i Hajduka, Bad Blue Boysi i Torcida.

Dio torcidaša je ranije u subootu napao prostorije Udruge navijača Dinama Bad Blue Boysa u Ulici kralja Držislava u Zagrebu, a nakon utakmice su Boysi napravili sačekušu navijačima Hajduka.

Na snimkama naavijača Dinama vidi se kako BBB-i bacaju palice i kamenje na kombije kojima su se navijači vraćali prema Splitu.

Nakon što su ovi stali i izašli iz kombija, počela je tučnjava, a na snimci se može čuti kako navijači Dinama uzvikuju: "Dinamo, Dinamo" i "Ubij! Ubij!", te "Nije dosta!".

Ovo je samo jedan od brojnih sukoba navijača Dinama i Hajduka posljednjih godina.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alkma
Lijepi Sarajevski derbi Manijaci i Horde zla mogu biti primjer ostalima na terenu i van njega
12 9
Naser
ma to su barbari seljaci slaveni..barbarska plemena..
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti