Solskjaer: Sve je bilo namješteno da padnemo!

Meč po njemu nije trebao biti odigran u subotu

Solskjaer: Sve je bilo namješteno da padnemo!

S. Mlaćo

Manchester United je jučer slavio kod Evertona 3:1.

Bio je to težak ispit za Crvene đavole, ali su ga uspješno preskočili.

Nakon neugodnog poraza u Evropa ligi u Turskoj, United je došao umoran i potrošen, a Ole Gunnar Solskjaer ističe da je rukovodstvo lige sve namjestilo da njegov tim izgubi.

“Vrijeme utakmice je bilo namješteno da mi padnemo. Mi smo igrali u Turskoj, imali smo mnogo utakmica ove sezone, tek u četvrtak ujutro smo stigli kući, a odmah subotu igrali. To je katastrofa“, kazao je Norvežanin.

Ističe da je njegov klub tražio promjenu terminu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Igrači nisu roboti, ljudska su bića. Zar je bio problem da igramo u nedjelju? U svim klubovima imamo mnogo povreda, ali niko ne mari za to“, dodao je Solskjaer.

Man. United je trenutno na 14. mjestu Premier lige.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

green_dragon
Ovaj isti Amaw...svaki poraz neko mu drugi kriv
3 7
AmarSahi
Reci to ostalima koji isto igraju svaka 2 dana utakmice, šta si našao ti žaliti, svi ostali normalno igraju i uglavnom pobjeđuju samo ste vi nesposobni za život a?
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti