Solskjaer Arsenalu krade već dogovoreno pojačanje

Rivalitet i van terena

Solskjaer Arsenalu krade već dogovoreno pojačanje

E. Oštraković

Danas se očekivalo da Arsenal ozvaniči dovođenje nogometaša iz Lillea, štopera Gabriela Magalhaesa.

On je, kako prenose mediji u Engleskoj, Arsenal je sve dogovorio sa nogometašem, ali se u cijelu stvar danas uključio Manchester United.

Naime, Napoli je za ovog igrača bio glavni konkurent Arsenalu, ali su ispali iz trke jer ne žele kupovati štopera dok ne prodaju Koulibalyja.

Arsenal je navodno imao cijelu stvar dogovorenu, ali se danas u trku uključio Solskjaerov tim, te je mladi nogometaš sada na iskušenju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je odlučio da zatraži 48 sati da razmisli šta da uradi, te bi svoju odluku trebao saopštiti u nedjelju ili ponedjeljak.

Ostaje da vidimo koji klub će Gabriel izabrati, ali čini se da je sigurno to da će od naredne sezone nastupati u Premier ligi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi