Poznat kompletan raspored Premier lige: Liverpool kreće žestokim utakmicama

Sezona počinje 12. septembra

Poznat kompletan raspored Premier lige: Liverpool kreće žestokim utakmicama

Midhat Šljivak

Engleska Premier liga objavila je danas raspored utakmica za novu sezonu Premier lige.

Nova sezona otvara se 12. septembra, a aktuelni prvak Liverpool će u prvom kolu igrati protiv povratnika u društvo najboljih, ekipe Leedsa.

Prvo kolo ne donosi neke posebne derbije, a sastaju se:

Utakmice prvog kola Burnley - Manchester United i Manchester City - Aston Villa se neće igrati prvog vikenda i njihov datum će naknadno biti određen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvi veliki derbi čeka nas u drugom kolu kada će Liverpool gostovati Chelseaju, a Redsi će i u trećem kolu imati težak duel jer im dolazi Arsenal.

Kompletan raspored Premiershipa pogledajte OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi