Snimak koji pokazuje da je Solskjaer daleko od mirnog čovjeka: Popit ćemo piće kasnije...
Foto - Screenshot

Menadžer Uniteda žestoko napao Wildera

Snimak koji pokazuje da je Solskjaer daleko od mirnog čovjeka: Popit ćemo piće kasnije...

M. Šljivak

Manchester United uspio je jučer na gostovanju savladati Sheffield United sa 3:2, a junak pobjede je bio Marcus Rashford.

Napadač Crvenih đavola zabio je dva gola u ovom meču i tako je svom timu donio pobjedu, iako su do posljednjeg trenutka za nju strahovali.

Tako je United došao do važna tri boda i malo je olakšan posao menadžeru Oleu Gunnaru Solskjaeru, koji je kao i svi drugi menadžeri ranijih godina, pod izuzetno velikim pritiskom.

Iako Ole djeluje kao miran i povučen, on itekako zna da bude žestok kada je to potrebno. Dokaz tome je scena sa sinoćnje utakmice.

Nakon što je fudbaler Sheffield Uniteda Ethan Ampadu žestoko startovao na Rashforda, Solskjaer je poludio i odlučio je krenuti na protivničkog menadžera Chrisa Wildera.

Uputio je Solskjaer svom kolegi nekoliko žestokih riječi. Nije mu ni Wilder ostao dužan, a situaciju pored aut-linije su smirivale sudije.

Menadžer Uniteda je nakon utakmice rekao:

"Možda sam malo pretjerao sa riječima i izvinio sam se. Popit ćemo piće kasnije".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li su ga popili nije poznato, ali je Solskjaer pokazao da itekako zna biti prgav kada je to potrebno.

Nakon pobjede u Sheffieldu United je skočio na šesto mjesto tabele sa 23 osvojena boda i imaju utakmicu manje u odnosu na timove koji su ispred njih.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi