Juventus je "zagrizao": Želi Pogbu, u transfer uključuje i dva igrača
FOTO - EPA

Juventus je "zagrizao": Želi Pogbu, u transfer uključuje i dva igrača

A. Beganović

Francuski reprezentativac Pual Pogba mogao bi se vratiti u Juventus.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o fudbalskoj budućnosti francuskog veznjaka, a sve je izvjesnije da će na ljeto napustiti redove Manchester Uniteda.

Povezuje se Pogba sa brojnim klubovima, no inostrani mediji danas javljaju da je najbliže povratku u redove Stare dame.

Navodno italijanski klub nije spreman udovoljiti finansijskim zahtjevima Uniteda, no s druge strane Juventus je putem posrednika obavijestio čelnike Uniteda da je spreman u transfer uključiti Paula Dybalu i Federica Bernardeshija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odgovor Uniteda na ovu ponudu još nije stigao, no sigurno je da engleski klub nema namjeru snižavati cijenu bez obzira što je menadžer francuskog igrača, Mino Raiola, izjavio da njegov igrač neće obnoviti ugovor sa Crvenim đavolima.

Podsjetimo, Pogba je od 2012. do 2016. nastupao za Juventus iz kojeg je i prešao u United, a u ovoj sezoni odigrao je deset utakmica u prvenstvu i postigao je jedan pogodak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Iskreno prihvatio bih bilo koju od navedene dvojice u zamjenu za Pogbu. Ako ce obojica onda jos bolje.
2 1
douglasssy
Ma dajte odmah. Ko sisa Pogbu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi