Solskjaer davao navijaču autogram, a on mu postavio neugodno pitanje

Manchester United u velikoj krizi

Solskjaer davao navijaču autogram, a on mu postavio neugodno pitanje

Endin Čaušević

Manchester United jučer je još jednom razočarao svoje navijače porazom u gostima protiv West Hama.

West Ham je bez većih problema upisao pobjedu protiv Crvenih đavola sa 2:0 i tako nanio još jedan težak udarac klubu s Old Trafforda. United ni ove sezone ne djeluje da se može vratiti u vrh što se jučer najbolje vidjelo na terenu.

Ole Gunnar Solskjaer sigurno ne može biti zadovoljan predstavom svojih igrača, a sve češće je i norveški stručnjak na udaru javnosti koja očekuje njegov otkaz ukoliko United nastavi s ovakvim igrama.

Navijači već pričaju o otkazu Solskjaera, a to se jučer najbolje vidjelo nakon meča. Naime, Norvežanin je davao autograme navijačima ispred stadiona, a jedan od njih ga je pitao da li očekuje da će ujutro dobiti otkaz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Solskjaer nije imao odgovor na ovo pitanje, te se samo okrenuo i krenuo prema autobusu Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi