Solskjaer dogovorio veliko pojačanje, stiže veznjak iz Real Madrida
Sam igrač je navodno tražio da ide u Englesku, jer se želi okušati u Premijer ligi, te je to dodatno pomoglo Manchesteru.

Manchester slaže tim za narednu sezonu

Solskjaer dogovorio veliko pojačanje, stiže veznjak iz Real Madrida

Esmer Oštraković

Engleski mediji prenose kako je Ole Gunnar Solskjaer dogovorio prvo pojačanje Manchester Uniteda za narednu sezonu.

Riječ je o Toniju Kroosu, koga Zinedine Zidane više ne vidi u planovima za početni sastav Real Madrida, te je spreman pustiti Nijemca da napusti klub.

Solskjaer je spreman da se riješi nekoliko veznih igrača, kako bi stvorio mjesto za jednog jako kvalitetnog igrača, a čini se kako će to biti upravo Kroos.

Navodno je dogovoreno da će Manchester na račun Real Madrida uplatiti oko 60 miliona eura, a za Kroosa se interesovao još i PSG.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, sam igrač je navodno tražio da ide u Englesku, jer se želi okušati u Premijer ligi, te je to dodatno pomoglo Manchesteru.

Top Komentari

SakeArsenal
Krosovo vrijeme je prošlo
0 2
Mikidk
Eto vam ha dzabe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije