Solskjaer i Woodward se dogovorili u restoranu: Sve su proslavili u bocu Dom Perignona!

Iz restorana sve otkrili

Solskjaer i Woodward se dogovorili u restoranu: Sve su proslavili u bocu Dom Perignona!

Endin Čaušević

Ole Gunnar Solskjaer će ostati u Manchester Unitedu jer je klub s Old Trafforda odlučio s njim potpisati trogodišnji ugovor.

Solskjaer je u United stigao krajem prošle godine nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz i činilo se da će biti samo privremeno rješenje kluba za koji je nastupao još kao fudbaler.

Međutim, dolaskom norveškog stručnjaka fudbaleri Manchester Uniteda su preporodili i zaigrali kako se od njih očekuje, a čelnici kluba nisu imali dilema oko toga da li će Solskjaeru ponuditi novi ugovor.

Danas je zvanično potvrđeno da će potpisati trogodišnji ugovor, a Solskjaer i prvi čovjek engleskog kluba Ed Woodward su sve to dogovorili u jednom restoranu u Manchesteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Onisu bili zajedno na ručku i razgovor je trajao čak tri sata. Nakon svega iz ovog italijanskog restorana su objavili da su Solskjaer i Woodward potrošili oko 100 funti na hranu, a da su dogovor proslavili u stilu.

Naime, na kraju su naručili bocu Dom Perignona koja košta čak 220 funti i zaista su imali dobar razlog za slavlje. Iz restorana su otkrili da je na kraju ceh bio preko 500 funti, ali nisu otkrili ko ga je platio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi