Solskjaer je već sada odlučio ko je prvi igrač kojeg želi dovesti u januaru
Sancho je prvi izbor Norvežanina za januarski prelazni rok

Trener Manchester Uniteda ima jasan plan

Solskjaer je već sada odlučio ko je prvi igrač kojeg želi dovesti u januaru

S. Pašalić

Trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, je prema navodima britanskih medija označio Jadona Sancha kao prvu metu kluba sa Old Trafforda u januarskom prelaznom roku.

Crveni đavoli su ovog ljeta svim silama željeli dovesti 19-godišnjeg igrača koji je prošle sezone eksplodirao u Bundesligi, ali u tome nisu uspjeli.

Sancho je 2017. godine za samo nešto malo manje od osam miliona eura stigao iz Manchester Cityja u Borussiju Dortmund, ali je zbog sjajnih igara njegova cijena jako porasla i sad iznosi čak 100 miliona eura.

Englez, kojeg smatraju za jednog od najvećih talenata svijeta je prošle sezone odigrao 43 utakmice u dresu Borussije te je postigao 13 golova i upisao 19 asistencija.

Borussia nije željela pustiti Sancha ovog ljeta, a danas ga je nagradila i novim ugovorom prema kojem će umjesto dosadašnjih četiri miliona eura, zarađivati deset miliona.

Ipak, The Sun piše da se United sprema ponovo u januaru dovesti Sancha, a za to će prema procjenama morati poslati ponudu veću od 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Hahaha... Mene bi bilo stid ovo objaviti.
4 1
NKZ1922
Idemo opet ispocetka ... :Đ
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi