8

Komentari (8)

Kenotala
"I ron like dis"...sta pricas, samo pogledaj snimak. Son ispruzio ruku, ovaj je vjerovatno mislio da ce ga povuci pa se branio. Da ga je udario po ruci bilo bi uredu, ovako je zavrsilo na faci i to je prekrsaj.
Mehinaldo
Kakav prekrsaj koji sport ti gledas pa jel se moze trcati da su ti ruke spustene haj ti kreni da sprintas a da su ti ruke uz tijelo kno je prirodan polzaj ruku prilikom trcanja svaki igrac to radi nego je ono ****o korejsko ko pikica palo a sudija debil gleda var smijesno majke mi odigralo se poslije toga minuta pa pao gol i on kao ga ponisti bilo smijesno za gledati
Kenotala
Ko je pomenuo spustene ruke, ti nit citas nit si pogledao usporeni snimak. Pogledaj sprintersku trku pa ces vidjeti gdje se nalaze ruke ako vec pricas o sprintu i maksimalnom ubrzanju. Zasto s obje ruke nije uradio isti pokret koji nema veze s ubrzanjem. Jasno se vidi trzaj rukom kao reakcija na prilazak Sona, druga stvar je to sto je ruka zavrsila na licu a ne na tijelu Sona. Pa nije prvi gol koji je ponisten poslije par minuta, dok su ljudi pregledali snimak iz svih uglova. Ne znam sta ti vidis na snimku, trzaj i udarac su ociti.
Marco_Materazzi
kako ovaj solskjer ima odvratnu facu strasno
ArmiNN
Zavrsi lik vojni rok kao sa skoro najboljom ocjenom,a pada kao dijete kad uci hodati
Savage
@ArmiNN slazem se izgleda naucio na vojnom roku kako se pada. Recimo i da ga je udario tolko tu je jagodicna kost koja bi pokazala crvenilo ili oteknuce , ali var i sudija odlucise da je namjerno uradio to, ali kad pogledas to je stav igraca koji odluci da posalje dugu loptu ...ali cestitke dobro kantovanje Spursa. Pozz ne navijam za MU jer moj klub je LEEDS desetinama godina. Ali ono je bilo kao komarac da ga ugrizao. Pozz ziv i zdrav bio.
ArmiNN
Konacno jedan korektan odg a ne iskompleksiran kao 90% ostalih
Savage
@ArmiNN ja samo svoje misljenje iznosim a naravno tu svako ima pravo da negoduje ili negativno reaguje sa minusom, sto isto znaci da se ne slaze.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.