Solskjaer razočaran glumom Sona: "Da moj sin to uradi ne bi dobio kasnije da jede"

VAR poništio gol Unitedu

Solskjaer razočaran glumom Sona: "Da moj sin to uradi ne bi dobio kasnije da jede"

E. Čaušević

Manchester United je danas u gostima pobijedio Tottenham sa 3:1 u derbiju 31. kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli su uspjeli da dođu do tri boda na teškom gostovanju i to nakon preokreta.

No, detalj koji je obilježio meč desi se u 35. minuti kada je poništen gol Cavanija. Tada je sudija gledao VAR i poništio je gol jer je McTominay rukom zakačio Sona prije nego što je gol postignut.

Son se valjao po terenu kao da ga je udario tenk, a to je nakon utakmice na zanimljiv način prokomentarisao i Ole Gunnar Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igra je nestala, apsolutno nestala. To je čista greška što je gledao tu situaciju jer je čist gol. Ne bismo trebali biti prevareni na takav način. Ako moj sin ostane ležati tako tri minute i treba mu deset prijatelja da mu pomogne da se digne onda neće dobiti ništa za jelo kasnije", rekao je Solskjaer aludirajući na to da se Sonu ukazivala pomoć iako je kontakt bio minimalan.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
kako ovaj solskjer ima odvratnu facu strasno
2 16
ArmiNN
Zavrsi lik vojni rok kao sa skoro najboljom ocjenom,a pada kao dijete kad uci hodati
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije