Solskjaer nakon remija: Nismo ni zaslužili da pobijedimo
Solskjaer je istakao da je United puno bolje igrao u nastavku

Trener Uniteda nije bio zadovoljan sa igrom svog tima u prvom poluvremenu

Solskjaer nakon remija: Nismo ni zaslužili da pobijedimo

S. Pašalić

Manchester United nije uspio savladati na Old Traffordu Aston Villu i odigrao je samo 2:2.

Gosti su poveli već u 11. minuti, a United je pred kraj prvog poluvremena stigao do izjednačenja autogolom Heatona.

U nastavku su domaći poveli preko Lindelofa u 64. minuti, ali je samo dvije minute kasnije Mings pogodio za 2:2, a rezultat se do kraja nije promijenio.

Ole Gunnar Solskjaer je nakon meča istakao da nije bio zadovoljan sa igrom u prvom poluvremenu i da zbog toga United nije ni zaslužio da danas slavi.

"Kada primite gol tako rano na Old Traffordu imate dovoljno vrmena da se vratite u utakmicu, ali sam imao osjećaj da se nismo dobro nosili s tim i mogli smo biti sretni što je na poluvremenu bilo 1:1", rekao je Solskjaer nakon utakmice, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Drugo poluvrijeme je bilo dobro, vršili smo pritisak na njih i stvorili šanse. Imali su solidnu šansu preko Grealisha, ali stvorili smo gomilu velikih prilika koje su nam mogle donijeti pobjedu u ovoj utakmici. Ipak, sve u svemu, mislim da nismo zaslužili da pobijedimo - posebno nakon prvog poluvremena."

"Mi smo mlada ekipa. Ne želim to koristiti kao izgovor, jer smo Manchester United i želimo zajednički raditi. Čim se pokrenemo u tri-četiri utakmce, to će biti ono što nam je potrebno"

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Svaki put kada daje izjavu za medije, on samo prepriča sve što smo vidjeli na terenu. Uradili smo ovo, uradili ono, a trebali ovako, a ne onako....Nema od tog ništa, to na treningu igračima pričaj. Šta radite uopšte tamo?????????
5 1
teddy sheringham
Zaslužili ste Championship. Liverpool vam bježi 22 poena. Hahahahaha. Cirkus od ekipice.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi