Solskjaer obradovao navijače Manchestera: Pogba se vraća sljedeće sedmice

Francuz uskoro ponovo u pogonu

Solskjaer obradovao navijače Manchestera: Pogba se vraća sljedeće sedmice

Kao što su engleski mediji i najavljivali, Paul Pogba se uskoro vraća na trening Manchester Uniteda. 

Francuz je povrijeđen od decembra, a i prije toga je imao dosta problema sa povredama pa je ove sezone upisao samo osam utakmica u svim takmičenjima.

Informaciju da se najveća zvijezda ekipe vraća u trenažni proces potvrdio je trener Ole Gunnar Solskjaer.

"Pogba još uvijek radi na fizičkoj snazi. Neće se vratiti na trening prije sljedeće sedmice. Poslije toga ćemo vidjeti koliko će mu trebati vremena da vrati kondiciju i bude spreman za povratak na teren", kaže Norvežanin.

Dakle, Pogba će sigurno propustiti derbi koji United igra za vikend protiv Cityja, ali zato će bti spreman da pomogne ekipi u samom finišu sezone kada će se lomiti borba i u Premiershipu i u Evropa ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni đavoli trenutno zauzimaju 5. poziciju u engleskom šampionatu sa tri boda manje od Chelseaja koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Što se tiče Evropa lige, klub s Old Trafforda će u osmini finala igrati protiv LASK-a.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi