Solskjaer odlučio pokvariti planove velikim rivalima
Foto - EPA

Chilwell ipak na Old Traffordu?

Solskjaer odlučio pokvariti planove velikim rivalima

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer odlučio je da pokvari transfer planove velikim rivalima Manchester Cityju i Chelseaju.

Norveški stručnjak želi ovog ljeta u svoje redove dovesti lijevog beka Leicestera Bena Chilwella, čovjeka za kojim vlada veliki interes najboljih engleskih klubova.

Crveni đavoli su spremni da isplate 60 miliona funti za usluge ovog fudbalera, a Solskjaer ga vidi kao idealno rješenje za lijevu stranu svoje odbrane u narednim godinama.

City i Chelsea također pokazuju ogroman interes. Sigurno je da će Leicester napraviti još jedan sjajan posao, baš kao što su to radili prethodnih godina prodajom Kantea, Mahreza i drugih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo za koga će se na kraju Chilwell odlučiti, ali neće mu biti nimalo lako da donese konačnu odluku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ekstravaganzni.
STOPERA DVA SAMO TO ❤️
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi