Solskjaer ostao ukopan u mjestu: Pružio ruku treneru Club Bruggea, a on mu samo okrenuo leđa

Postali hit na društvenim mrežama

Solskjaer ostao ukopan u mjestu: Pružio ruku treneru Club Bruggea, a on mu samo okrenuo leđa

E. Čaušević

Manchester United je večeras remizirali na gostovanju kod Club Bruggea (1:1) u prvoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige.

Crveni đavoli nisu pružili večeras najbolju partiju i mogu biti zadovoljni što nisu poraženi. Club Brugge je imao nekoliko sjajnih prilika za pobjedu, ali na kraju je ostalo 1:1.

Nakon meča u centru pažnje našli su se treneri ovih timova Ole Gunnar Solskjaer i Philippe Clement koji su postali hit na društvenim mrežama.

Naime, oni su se pozdravili i razmijenili nekoliko riječi prije početka utakmice, ali potom je Clement totalno iskulirao Solskjaera kada mu je ovaj pružio ruku.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Clement se samo okrenuo kada mu je trener Uniteda pružio ruku, te je Solskjaer nasmijan ostao kao ukopan u mjestu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Udarna vijes (ŠOK) (VIDEO)
4 0
nekonesto2019
Eto cojek ga zagrli, a nije vidio da mu je pruzio ruku i sad je to neko nepostovanje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti