Solskjaer otkrio Alexisovu sudbinu: On je kao lijep kauč, ali...

Jasno je šta je htio reći

Solskjaer otkrio Alexisovu sudbinu: On je kao lijep kauč, ali...

E. Oštraković

Trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, govorio je u posljednjem intervjuu o svojoj ekipi sa kojom trenutno raspolaže.

Svjestan je Solskjaer da njegova ekipa ima veliki potencijal, ali i da će naredna sezona uveliko ovisiti od konačnog plasmana na kraju ove sezone.

"Vidjet ćemo šta će biti do kraja sezone. Uzbuđen sam jer želim da vidim kako ćemo završiti sezone, te kakva će naša igra biti. Imamo ogroman potencijal i sve je na igračima. Moraju pokazati da zaslužuju biti ovdje. Ako se naredne sezone želimo boriti za trofeje, ovu moramo završiti na najbolji mogući način", rekao je Solskjaer.

Na kraju sezone u Manchester United vraća se Alexis Sanchez koji zarađuje čak 500 hiljada funti sedmično, ali taj novac nije opravdao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U našem klubu uvijek ima mjesta za dobre igrače i dobre ljude. Ali, nekada kada uređujete dnevni boravak vi kupite kauč koji je lijep i sviđa vam se. Ipak, ispostavi se da se on ne uklapa u vaš dnevni boravak", završio je Solskjaer.

Ovom izjavom dao je naslutiti da će Sanchez u narednom prijelaznom roku napustiti Manchester United, te da ne računa na njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi