Solskjaer otkrio: Trebaju mi dva ili tri igrača u januaru

Trener Manchester Uniteda

Solskjaer otkrio: Trebaju mi dva ili tri igrača u januaru

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer kazao je za engleske medije da njegovom klubu u januarskom prelaznom roku trebaju dva ili tri pojačanja.

Crveni đavoli su u posljednjih nekoliko utakmica konačno uspjeli 'uhvatiti' pravu formu, a Solskjaer očito smara da će s dva ili tri nova imena klub biti u stanju ispuniti zacrtane ciljeve s početka sezone.

"Gledamo da se pojačamo na brojnim pozicijama. Ako gledamo našu ekipu i poredimo je s ostalim, onda mogu reći da smo tu negdje, ali trebamo još dva ili tri igrača kako bismo mogli rotirati kroz sezonu koja će biti jako duga, a vidjet ćemo koji će to igrači biti", kazao je Norvežanin.

Inače, u vezu s transferom u United proteklih sedmica se dovodi nekoliko imena, a prije svega mladi dvojac Jordan Sancho iz Borussije Dortmund i Erling Haaland iz Red Bull Salzburga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, United gleda da se pojača i u veznoj liniji te odbrani, a tu su na meti Saul Niguez iz Atletico Madrida i Kalidou Koulibaly iz Napolija.

Prvi cilj Crvenih vragova ove sezone je plasman u Ligu šampiona kroz Premiership, a trenutno nisu na lošem putu obzirom da su se kroz dvije vezane pobjede popeli na petu poziciju i zaostaju pet bodova za Chelseajem koji je četvrti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Nuksi
Definitivno treba, jer to se vidjelo odmah na početku sezone vezali su nekoliko dobrih utakmica dok se nisu povrijedili, Pogba, Shaw, Wan Bisaka, Martial.... As sada kada su oni opet tu počeli su dobro da igraju
6 0
kenomax
Valjda Jadon Sancho, a ne Jordan Sancho ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi