14

Komentari (14)

Dtox
Gunara za vjecnog trenera. Pozdrav epl top 4.
Savage
Bravo, za povratak i ne odlicnu nego fenomenalo takticki razbijanje Spursa. Mislim na povratak posle Liverpoola, kada su mnogi otpisali United danas ali danas bez obzira za koga navijate, psihicki se oporavit (nije to bio tim ispod 17), nego Totenheim koji je isto tako "trebao", da natanka United, ako uzmemo u obzir sve socijalne mreze, komentatore i ostale. Da li je ove sezone "most unpredictable " tim ili? CESTITKE/LU.fan.
Savage
Krosteutegurovic
Solskjaer će biti novi Ferguson, neće on nikuda.
user1609866240
Lagana pobjeda, zrelo odigarana utakmica!
Ade1
Babuka Rona, ali treba samo bolje defanzivini red i to je to
lalinjo
Ne valja Ronaldo ništa kažu,nismo ga trebali dovoditi.....eee još kad bi oni znali da je on rođeni pobjednik i da diže svlačionicu na jedan viši nivo.
Sars33
U svakom klubu lik ubija. Penaldo, ne valja, ne zna, bolji Messi... suplja prica. Eno Messija na 7 utakmica 0 golova, ima najlosiju statistiku do sada, a Ronaldo gotov ja svakoj tekmi otkad je dosao zabio je bar 1 gol, lik je prava masina. Jos pored toga ima 36 godina
user1607499935
Sars, ne pisi gluposti. Ronaldo je samo po jednom bio najbolji strelac Italijanske lige i Engleske lige u 10 godina. Ronaldo u 10 godina u Junajtedu i Juvenutusu osvojio samo 1 LŠ. Samo jedna zlatna lopta u 10 godina, a sa Modricem i Krosom 4. Samo jednom je bio najbolji strelac LŠ u Junajtedu i Juventusu. Nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ. U Realu je davao redovno po 15,16,17 komada. U Engleskoj ligi nikad nije dao vise od 20+ golova osim u jednoj sezoni. U Italiji mu tri sezone trebale da bude najbolji strelac lige. I to je uspeo biti u zadnjoj sezoni u Juventusu. U Italiji i Engleskoj u 10 godina je dao samo po 1 hattrick. A u Realu 44. U Junajtedu i u Juventusu nikad nije dao 50+ golova u jednoj sezoni dok je to u Realu cinio redovno. U reprezentaciji je jedini igrac u istoriji fudbala koji je dao 50+ golova reprezentacijama koje nisu bile u TOP 50. Od 111 golova za reprezentaciju, 90 je dao u kvalifikacijama, a samo 3 gola je dao u nokaut fazama SP i EP. Vec punih 15 godina ga nigde nema u najvaznijim utakmicama za reprezentaciju. Svima je jasno da je samo u Realu mogao davati onoliko golova uz Modrica, Iska, Krosa, Benzeme, Bejla koji su igrali za njega. Svaka njemu cast ali on jednostavno ne ume da igra van Reala kao sto ume u Realu. A ima i do toga jer se protivnici plase Reala, pa mu je bilo lakse za igrati. U vise od pola utakmica ove sezone u Junajtedu nije dao gol.
user1607499935
A ronaldo je samo u 3 utakmice ove sezone bio strijelac u ligi. 4 zadnja kola nije bio dao gol. Nije ni u top 5 najboljih strijelaca . Bas je masina ? a messi nije odigrao 7 utakmica u ligi nego 5. A i to je odigrao samo dvije 90 minuta.
Pegamber
Napravi od Ronalda najveću provalu svih vremena... Ne provaljuj se molim te, Mesi ove sezone u 6oj ligi svijeta nije uspio zabit go samo podsjecam da igra sa igracima kao sto su Nejmar, Mbape, Di Maria itd dok Ronaldo igra u daleko najzahtijevnijoj ligi na svijetu i pored sebe ima (izuzimajuci Brunu i Pogbu koji nisu bog zna nesto ove sezonr) Freda, Mactomineja i Matica, mislim da nema potrebe dalje govoriti.
miki30
Kako ti nije bilo mrsko sve ovo napisati, da bi malo Messia opravdao? Oj čovječe šta ti imaš od njeg, ili ovaj gore od Ronalda? Riječ je o Manchesteru i opet se nadju idioti raspravljati o ova dva kretena. Samo vi tražite kojekakve podatke, pišite, vrijedjajte se, ljudi neznaju da postojite.
user1607499935
Pegamber, ne provaljuj se dijete. I za Juventus i za United pisete da Ronaldo nije imao sa kime da igra, a oni su bez Ronalda imali daleko bolje rezultate. Pogotovo Juventus koji je igrao i finala LP bez Ronalda. Ronaldo se dokazuje u Junajtedu koji je nazadovao sa Ronaldom, bez njega su bili drugi prosle sezone, a Mesi se dokazao u raspaloj Barsi koja se bez njega nece plasirati ni u LP ove sezone. Svaka rijec je suvisna.
Sars33
Ronaldo "MASINA" !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti