Solskjaer se zahvalio Mourinhu što nije bio tu
Foto - EPA

Iz simpatičnog razloga

Solskjaer se zahvalio Mourinhu što nije bio tu

M. Šljivak

Manchester United savladao je danas kao gost Brighton sa 3:2 u zaista nevjerovatnom meču.

Crveni đavoli su do trijumfa došli u desetoj minuti nadoknade sa penala, a u ovom meču su imali i dosta sreće jer Brighton pet puta uzdrmao okvir gola Davida de Gee.

Nakon meča menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer zahvalio se Joseu Mourinhu što nije bio tu da izmjeri visinu golova.

"Moramo biti zahvalni na tome što Jose nije ovdje da izmjeri visinu golova. Inače bismo bili u nevolji", rekao je nakon meča Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Mourinho je u utakmici Evropske lige protiv Shkendije primijetio da je jedan gol manji i reagovao je i ispostavilo se da je zaista u pravu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi