Solskjaer: Sve što je moglo poći po zlu, pošlo je
Trener Manchester Uniteda je morao napraviti tri izmjene u prvom poluvremenu

Trener Manchester Uniteda je imao mnogo problema na današnjoj utakmici

Solskjaer: Sve što je moglo poći po zlu, pošlo je

S. Pašalić

Manchester United je danas i pored velikih problema odigrao dobro protiv Liverpoola te osvojio jedan bod.

U utakmici koja je završena 0:0 trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer se susreo sa nesvakidašnjom situacijom s obzirom da je morao izvršiti sve tri izmjene u prvom poluvremenu što je u konačnici poremetilo taktičke planove Norvežanina.

Trener Uniteda je nakon utakmice izjavio da "sve što je moglo poći po zlu, pošlo je" s obzirom da su Jesse Lingard, Juan Mata, Ander Herrera i Marcus Rashford zadobili povrede u meču protiv Liverpoola.

"Kada vam se desi da imate četiri povrede igrača u tako kratkom vremenskom periodu od kojih smo trojicu igrača morali izvesti, a Rashforda ostaviti u igri znate da smo bili u teškoj situaciji", rekao je Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Izgledalo je da će biti teška utakmica, oni su pokušavali ali im mi nismo dozvoljavali da naprave veće šanse. Ne sjećam se da je Liverpool napravio previše šansi iako su imali posjed lopte na svojoj strani", dodao je trener Uniteda.

United je tako nastavio svoj niz bez poraza u ligi, a Liverpool je propustio priliku da pobjegne Manchester Cityju na tri boda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti