Solskjaer: Teški uslovi, lopta je bila živahna...

Trener Uniteda nakon remija sa Club Bruggeom

Solskjaer: Teški uslovi, lopta je bila živahna...

Manchester United je večeras remizirao na gostovanju kod Club Bruggea, u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Iako nije slavio, United barem može biti zadovoljan golom u gostima protiv neugodnih Belgijanaca.

Kratak komentar nakon utakmice dao je i trener Crvenih đavola Ole Gunnar Solskjaer.

"Vladali su teški uslovi, bilo je skoro kao da se igralo na umjetnoj travi, lopta je odskakala... Lopta je jako, jako brza i 'živahna', tako da se sve može desiti", izjavio je Solskjaer, pa dodao:

"Došli smo do gola u gostima, bio je to jako dobar gol, postignut na individualni kvalitet. Martialu je teško uzeti loptu, a on je bio dovoljno smiren i poslao je u mrežu... Sretni smo zbog toga, ali znamo da možemo igrati bolje".

Inače, večerašnji meč je odigran po jakoj kiši.

Revanš na old Traffordu se igra sljedećeg četvrtka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi