Solskjaer: Vratit ću Smallinga, vrhunski je igrač
EPA

Menadžer Manchester Uniteda

Solskjaer: Vratit ću Smallinga, vrhunski je igrač

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer poručio je da će se Chris Smalling vratiti na Old Trafford.

U ljetnom prijelaznom roku Smalling je otišao na posudbu u Romu, gdje je potpunosti opravdao očekivanja, a zadovoljan onim što pruža u Italiji je i sam Solskjaer.

Iako se špekuliše da će Smalling ostati u Romi i nakon što mu istekne posudba, odnosno da će ugovor biti otkupljen, Solskjaer bivšeg engleskog reprezentativca vidi isključivo u Manchester United i uvjeren je da će se vratiti.

"Da, Smalling će se vratiti. Trebao je promijeniti okruženje kako bi neke stvari sjele na svoje mjesto. On uživa tamo u životu, to je novo iskustvo njega. U Manchester Unitedu nije mogao biti a da ne bude standardan. Sada je dokazao da je vrhunski igrač", poručio je za britanske medije Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Smalling je u dresu Rome odigrao deset ligaških utakmica uz dva gola i asistenciju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SLS11
Smalling ce vratiti Smalling-a............
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti