14

Komentari (14)

Robijasi_It
Dobar je i championship broj titula govori.a budala je znao i da će u unitedu doć ovaj trenutak al budite sigurni da će doć vrijeme ponovne dugogodišnje dominacije kao i nekad.
Red
teddy sheringham
Idemo Ole, Championship čeka!!
BobPaisley
...kad bi ti bio trener ne da bi cekali 30,nego 60 godina na neki trofej...jedino vas onaj retardirani Saudijac moze iscupati iz govana...
Arnel925
Pojma ti nemaš tako se ne priča o protivnicima kad gubiš svaku utakmicu redovno u ligi. Ima da izgubiš danas I gledaš naredne utakmice na tv-u
Pljuc
Sam sebe je proglasio budalom, zaboravlja da MU 26 godina nije bio prvak Engleske i ta to vrijeme 0 lš, 0 le, a liverpul za 30 godina 2 lš, i 1 le :)))) čitaj mamlaze jer si i igrač i trener tog kluba kojeg pogura Margaret Thatcher !
Forza_Juve_1897
Idi liječi se drug, Manchester United je 13 puta bio prvak Engleske od kad je Liverpool zadnji put osvojio. Uz to jos imaju dvije titule LŠ i dva finala. United će za Liverpool uvijek biti institucija.
Pljuc
Kad skontaš šta sam napisao javi se debilčino, inače ne liječi se lijeka za tebe nema!
Taceoni
Pala
Mamu ti j*bem kolko sam put izgubio na kladionici radi tebe. Da ti oce dat otkaz da united ne ispane u drugu ligu engleske smrade obicni!!!
Laso
Hahahah šta igraš danas na ovu utakmicu? ????
ArminA
public_agent
i danas ćeš izgubiti
makelele
Pozdrav rajčugo, Glup je zapravo onaj koji daje pare na sportsku... haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.