Solskjaer žestoko uvrijedio Redse: Mi sigurno nećemo čekati 30 godina...

Bit će zanimljivo na Old Traffordu

Solskjaer žestoko uvrijedio Redse: Mi sigurno nećemo čekati 30 godina...

Edmir Škorić

Liverpool 30 godina čeka na naslov engleske Premier lige, a upravo je to bila jedna od tema razgovora Ole Gunnara Solskjaera i novinara.

Manchester United i Liverpool igraju danas od 17:30 sati na Old Traffordu. Redsi traže devetu uzastopnu pobjedu kako bi nastavili svoj bijeg ispred Manchester Cityja, dok United, koji je uzgred rečeno oslabljen zbog izostanaka De Gee i Pogbe, želi napokon da stane rezultatskoj krizi u kraj.

Favorit je Liverpool bez obzira što ove utakmice "nemaju favorita" i "sve je moguće", a da će se strasti od 17:30 na Teatru snova rasplamsati nagovještavaju i izjave aktera pred meč.

Virgil van Dijk je ranije rekao da "utakmice Uniteda i Liverpoola više nisu tako velike", aludiravši na to da njegov tim ima daleko teže i bitnije rivale kroz sezonu, a Solskajer je opet "ubo" Redse tamo gdje najviše boli.

"Siguran sam da ćemo osvojiti ligu u dogledno vrijeme i sigurno nećemo čekati 30 godina. Dobar rezultat protiv Liverpoola može sve da promijeni, da utiče na čitavu sezonu. Možda moji igrači ne vjeruju dovoljno u sebe, možda im nedostaje samopouzdanje. Ali ja znam da su dovoljno dobri, bez brige. Mi smo Manchester i idemo na tri boda, bez obzira da li igramo protiv Liverpoola, Cityja ili nekog trećeg", poručio je hrabro Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sergio Romero staće na gol umjesto De Gee, a osim njega i Pogbe, upitno je da li će igrati i desni bek Wan-Bissaka, kao i napadač Martial.

A šta nudi MOZZART? Kvote su izrazito visoke, a možete ovaj par detaljno razmotriti OVDJE.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Mamu ti j*bem kolko sam put izgubio na kladionici radi tebe. Da ti oce dat otkaz da united ne ispane u drugu ligu engleske smrade obicni!!!
5 4
Red
prc!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi