7

Komentari (7)

muftup_skoro
Aek kvalitetniji od elsborga tradicija sve to govori
Adnan tz
Ne bojim se ja švedanja Ovaj velež se nikog ne boji nemaju respekta prema protivniku ni straha a to je falilo nasim predstavnicima prije .i da ispadnu barem su se borili i nisu bunkerali ,a za ove sto kazu ko da su osvojili ko LP a tek 2 kolo konferencije pa nije isto izbaciti linfild i Aek.
BigBabo
Upravu si brackane
Kladionicar_iz_mira
3.pretkolo intertoto kupa ne moze nikako biti najveci uspjeh nekog kluba kad je Sarajevo 6 puta igralo play off za ukazak u grupe jacih takmicenja. PS. Cestitke Velezu svakako.
user1612368054
Gdje ti živiš, kako možeš porediti stanje u kojem se našao Velež i stanje i Sarajevo.Veležu je sve Otto,a Sarajevu mnogo dato od F.S.
zgembo.popuslic
Dvomec protiv Milsamija nije prava slika Elfsborga, hocu reci nije Elfsborg toliko jak koliko je Milsami slab. Po meni Velez ima vece sanse za prolaz nego protiv AEK-a, hajmo reci da su sanse za prolaz 50:50
Mele
Svedjani nisu slabiji tim od Aeka, ali sigurno nisu ni bolji. Sansa postoji, ali i oni se bore lavovski na terenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.