18

Komentari (18)

ibrahim51
Kad sude stranci ne mozete pobjediti.Nejmate svoga ni stadiona.Stadion pod Bijelim brijegom je Velezov.Zato Zrinjski nikada nece biti veliki klub.I ti si prava baka mutikasa.
SEIKO
Al ga Baka kenja, idi u tri pm.
bordo61
Mozemo mi iz glavnog grada pljuvati po Sliškoviću i Zrinjskom koliko hoćemo ali činjenica je da je Zrinjski osvojio više titula u zajedničkoj ligi nego Sarajevo i Željezničar zajedno. Na tome im treba čestitati i sportski priznati da su bolji.
Turkovic083
Ljudo da vam kazem, dok bude smradova u savezu i na vrhu bh nogometa mi ostajemo na toj seoskoj razini ali lapsus od Blaza Sliskovica je taj sto zna udarati po medijima i novinarima kad Zrinjski izgubi malo bi on trebao biti objektivan sto se tice neki stvari, a sad da sam ja novinar bio napao bi me ko onoga u Bjeljini.
Benjamingst
Kuka sa skrene paznju ja Covica da sredi savez da Svinjski bude prvak ponovo.
zaki84
Smrad jedan.... resultat was fer... mrs smrdo jedan u medjugorje Gdje I pripadas
Novak Profilćić
bježi romino, i dedo ti je rodovno išao u međugorje, a onda ...
Rigel
Kao sto sam i najavio neki dan kad je ponovo imenovan, ide kmecanje na sve odluke sudija, saveza... Oni ugrozeni, majorizirani, svi protiv njih... A svake godine u evropi dokazuju koliko su "jaki". Da uefa nije promjenila sistem takmicenja, ne bi vama trebala odgoda 5. kola jer biste ispali u prvom pretkolu i tu kao i svake godine zavrsili evropsku avanturu.
Novak Profilćić
pravi si najavitelj, pamtim tvoje najave za želju i sarajevo petice i osmice.
prsatidado
drugo ni ne znaju..
Turkovic083
zrinjski play good first period
plavi kanarinac
Mamu li ti prodanu!
Balija
Ko se prodo? Sta bi trebo glumit da je cigan s istocne strane Mostara?
RodjeniRodjeni
REDAKCIJO JEBBENOG PORTALA SPORTSPORT.BA: MISLITE LI VI OVOG FASISTU SA OVAKVIM NADIMKOM BANOVATI ILI GA ,POPUT KLIX.BA PUSITIT DA UNOSI MRZNJU ISKLJUCIVO PREMA JEDNOM NARODU??!!!!
Balija
Rodjeni. Cigo sredi zivot, i gledaj svoja klodarska posla. Vidim li jos tvoje cigane kako prose na zapadu noge cu im slomit.
Turkovic083
It is not Real Madrid it is Real Socijedad haha
Turkovic083
resultat is open
kommando88
Slobodno idite :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.