Šou Bake u Bijeljini: "Kako je dobro, pa kako je dobro?!"

Slišković vidno ljut

Šou Bake u Bijeljini: "Kako je dobro, pa kako je dobro?!"

E. Škorić

U Bijeljini duel 10. kola Premijer lige BiH igraju Radnik i Zrinjskog i gosti od prvog dijela vode s 1:0.

Zrinjski je poveo golom Bilbije u 15. minuti i za sada je bolji tim na terenu i sve je bliže novoj pobjedi, mada je tek počelo drugo poluvrijeme.

Bila je i jedna zanimljiva scena u prvom poluvremenu, kada je jedan igrač Radnika na desnoj strani srušio Galića, ali nije dosuđen faul za Mostarce.

Uslijedio je šou Bake Sliškovića, koji je bio jako ljut i četvrtom sudiji je vikao: "Kako je dobro, pa kako je dobro, vuče ga s obje ruke...", pritom gestikuacijama rukama opisivao detalj kada je srušen Galić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kommando88
Seljačina
17 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi