Šou selektora Albanije na press konferenciji

Zamolio Italijane da savladaju Irsku

Šou selektora Albanije na press konferenciji

Endin Čaušević

Reprezentacija Albanije ostvarila je sinoć historijsku pobjedu na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Ukrajine.

Albanci su slavili sa 1:0 i tako ostvarili prvu pobjedu na jednom velikom takmičenju. Ova selekcija ima šanse i da se nađe u četvrtfinalu Evropskog prvenstva ukoliko im se poslože rezultati ostalih utakmica.

Za Albaniju je najbitnije da Italija upiše pobjedu protiv Irske, a selektor ove selekcije Gianni De Biasi rekao je da će nazvati Antonija Contea i zamoliti ga da na teren izvede najbolji tim.

"Da li ću zvati Contea da pomogne Albaniji? Naravno, dajte mi broj i zovem ga odmah. Imamo šanse za drugi krug i nadam se da će Italija savladati Irsku, te da će nam se i drugi rezultati poklopiti. Sve dok imamo šansu mi ćemo vjerovati da možemo dalje", rekao je De Biasi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti