Šou u Francuskoj: Čitav stadion navijao za goste

Digli ruke od Bordeauxa

Šou u Francuskoj: Čitav stadion navijao za goste

E. Škorić

Bordeauxu večeras ne ide u susretu 17. kola francuske Lige 1 protiv Strasbourga.

Očajan je Bordeaux, pa je nakon 64 minute gubio sa 3:0 i već tada je bilo jasno da je drugi uzastopni poraz upisan večeras, kada su navijači vjerovali u pobjedu.

Itekako su razočarani, toliko da su jednostavno počeli da navijaju za goste iz Strasbourga. Čitav je stadion skandirao Strasbourgu, valjda iz protesta prema "uspavanim" svojim nogometašima, koji nisu uspijevali ništa konkretno da naprave na meču.

Tako je Strasbourg neočekivano dobio podršku domaće publike i faktički čitav stadion je bio uz gostujuće nogometaše, što im je olakšalo posao. Ne viđa se često, ali eto, desi se da katkad navijači dignu ruke od vlastitog, pa krenu da navijaju za protivnički tim.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Uz sve to, meč je obilježio i treći pogodak Strasbourga i remek djelo Martina Terriera, koji je pretrčao ogroman dio terena i pogodio za 3:0.

Top Komentari

Red Devil
Pa sad mozete vidjet koliko su uporni zavijaci Listice,male
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi