)
Džaba vam novci moji sinovci: Chelsea rabzijen u prvom poluvremenu, na kraju primili golčinu

Majstorija Ward-Prowsea

Džaba vam novci moji sinovci: Chelsea rabzijen u prvom poluvremenu, na kraju primili golčinu

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 24. kola Premiershipa između Chelseaja i Southamptona, a domaća ekipa doživjela je pravi šok u završnici prvog poluvremena.

Naime, Chelsea je bio apsolutni favorit na susretu protiv Southamptona, ali su na odmor otišli sa minimalnim zaostatkom od 0:1.

Chelsea nije pokazao skoro ništa u prvom poluvremenu, te ih je gostujuća ekipa nadigrala u svim segmentima fudbalske igre.

Sve je krunisano majstorskim golom Ward-Prowsea iz slobodnjaka, a nakon toga uslijedilo je veliko slavlje fudbalera i navijača ove ekipe.

Gol možete pogledati OVDJE.

Svi znamo koliko novca je Chelsea potrošio u januarskom prijelaznom roku, te je nevjerovatno da ih je Southampton nadigrao.

Oglasi

Chelsea je u ovu utakmicu ušao sa desetog mjesta, dok je Southmapton posljednji na tabeli i vodi grčevitu borbu za opstanak.

Jasno je da će Chelsea u drugom poluvremenu morati krenuti još ofanzivnije ako misli izvući pozitivan rezultat na ovoj utakmici.

Prema onome što su pokazali u prvih 45 minuta ove utakmice pozitivan rezultat za njih bio bi i osvojen bod na ovom susretu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane Southampton se nalazi u sjajnoj sitauciji jer mogu čekati priliku iz kontre da dovrše današnje favorite i to na njihovom terenu.

Sigurno je samo to da nas očekuje sjajno drugo poluvrijeme na ovoj utakmici.

Top Komentari

Pa sta je ovo mucite se protiv Celzija?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti