Šovšić se i zvanično razišao sa Zrinjskim

Iskusni veznjak potražit će novu sredinu

Šovšić se i zvanično razišao sa Zrinjskim · Zvanično

Damir Šovšić i službeno više nije nogometaš HŠK Zrinjski. 

Kako je SportSport.ba već ranije najavio HŠK Zrinjski neće produžiti ugovor s ovim ofenzivnim veznjakom koji je istekao 31.05.

U dvije sezone pod Bijelim Brijegom Šovšić je odigrao 20 utakmica i postigao tri gola i ubilježio četiri asistencije. Prema informacijama kojim raspolažemo ovaj veznjak ima ponuda za nastavak karijere, a u dresu Zrinjskog nije ispunio najavljena očekivanja iako je došao kao veliko pojačanje i nogometaš s 'pedigreom'. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šovšić je u karijeri koji je počeo u FK Sarajevo igrao još za Zagreb, Lokomotivu, Dinamo, Hapoel Tel Aviv, korejski Suwon i poljsku Sandecju.

HŠK Zrinjski se zahvaljuje Damiru Šovšiću na igrama u prethodne dvije sezone te mu želi puno sreće i uspjeha u nastavku karijere. #HŠKZ ⚪🔴

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Wednesday, June 10, 2020

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarayevac
Nisi htio u FCS, svoj klub, sad te ovi nabili nogom, sta ces sad, Olimpik, Rudar, Mladost???
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi