Gore društvene mreže: Lukaku je predmet ismijavanja, jedan video je posebno "zapalio"
FOTO: EPA

Nakon utakmice protiv Hrvatske

Gore društvene mreže: Lukaku je predmet ismijavanja, jedan video je posebno "zapalio"

Haris Zilić

U trećem kolu grupne faze na Svjetskom prvenstvu u Kataru odluka je pala i u grupi F. Hrvatska i Belgija su u odlučujućoj utakmici remizirali rezultatom 0:0 i tako je Hrvatska zajedno prošla sa Marokom u nokaut fazu.

Belgija ide kući i ovo će sigurno biti bolan udarac za sjajnu geenraciju belgisjkih fudbalera za koje će vjerovatno Mundijal u Kataru biti i posljednje veliko takmičenje u karijerama.

Belgija je mogla slaviti u ovom duelu, pogotovo zbog igre u drugom poluvremenu.

Ipak, svoj dan nije imao Romelu Lukaku. Napadač belgijske reprezentacije se propisno ispromašivao i odmah je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Pojavio se video gdje jedan debeljuca promašuje gol na treningu iz dobrih situacija i odmah se to povezalo sa Lukakuovom partijom protiv Hrvatske.

Oglasi

Prvo je Lukaku pogodio stativu na prazan gol, zatim se spetljao pred golom Livakovića nakon odlične asistencije De Bryunea.

U finišu utakmice se dva puta našao sam pred golom Hrvatske, prvi put je šutirao glavom preko gola, zatim mu se lopta odbila od koljeno na tri metra od gola Hrvatske i završila u rukama Livakovića.

Lukaku je mogao do gola i u 92. minuti, ali ispred njega se pojavio fenomenalni Joško Gvardiol.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Napadač Intera je sigurno tragičar Belgije, a nema sumje da je pomenuti video samo početak ismijavanja napadača Crvenih đavola putem društvenih mreža.

Tako će reprezentacija Belgije koja je branila treće mjesto sa prošlog Mundijala 2018. godine iz Rusije nakon grupne faze kući.

Top Komentari

King_Kenny
...gigant je nema sta,treba i ono sve znati promasiti...ne moze ono svako...De Bruyne se treba odmah oprostiti od reprezentacije,sramota da se onakav majstor bruka igrajuci sa ovakvim levatima...
5 2
omer
Kad mu se lopta odbila slucajno od koljena, nije zavrsila u rukama Livakovica nego u gol autu. Nevjerovatno je kako ovi novinari krivo izvjestavaju.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi