9

Komentari (9)

prvenac
Ma kolektiv do jaja!
struja
Ovaj clanak izlazi od onog najvaznijeg da je ovo turnir.Maroko i Hrvatska iz iste grupu mogu zavrsit u finalu i to je cinjenica .
antikomunist
Plemicu i ostalim fanaticima i navijacima DA PONOVIM sta åisu 8 kazu SVJETSKI MEDIJI-pa neka me opet nerealni fanatici iz BiH koji navijaju za susjednu zemlju a ne svoju zaspu prijavama i dislajkovima——-»Vatreni su u Kataru u vodstvu bili samo 46 minuta, a odigrali su ukupno pet utakmica i plasirali se u polufinale.Hrvatska je dakle odigrala 450 regularnih minuta i 60 minuta produžetaka, dakle ukupno 510 minuta, a samo su 46 minuta bili u vodstvu».....hajmo sad kockasti fanatici, zaspite me dislajkovima i navalite sa prijavama;)
lalinjo
Nećemo,evo jedan lajk od mene i nemoj biti negativan....ovo je turnir,pusti dojmove,nije ovo sinhronizirano plivanje,pa da je bitan dojam,kao Španjolska 78% posjed lopte,pa pravac na aerodrom i kući,samo taktika pomaže,skautiranje protivnika najbolje,trka,agresivnost,kompaktnost ekipe i to je put ka uspjehu,i još jednom,ovo je turnir,moraš dobit,pa kako bilo...
Toniche
Imaš evo lajk. Ali gledaj drugu stranu. Hrvatska u 2 svjetska. Srebro i Bronca. Trenutno igraju finalni turnir lige nacija.. U 2 svjetska prvenstva od avih reprezentacija koje su nastupile na oba prvenstva najmanje poraza imaju Hrvatska i Francuska.. Ljudi imaju rezultate.. Igraju atomski fudbal za svoje prilike.. Messi je dobio penal u svakoj utakmici na ovom svjetskom al koga boli k.. Rezultat se piše.. Maradona zabio rukom ali rezultat se piše..
rauber_bh
Što bi narod reko na guz*ve
Toniche
Što bi narod rekao ekipa je u 2 svjetska prvenstva izgubila samo jednu utakmicu.. Razvalili Argentinu 3:0..izbacili Engleze.. Izbacili Brazil.. Golmani vrhunski.. Vezni red vrhunski.. Iz njihove grupe obe ekipe prošle do polufinala..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.