Spahić: Još uvijek se nadamo Premijer ligi

Napadač Rudara iz Kaknja Bajro Spahić

Spahić: Još uvijek se nadamo Premijer ligi

U 22. kolu Prve lige Federacije BiH, nogometaši kakanjskog Rudara uspjeli su odnijeti puni plijen iz Konjica i nastaviti svoju stihijsku borbu za  Premijer ligu. 

Rudar predvođen trenerom Milomirom Odovićićem sada zauzima četvrtu poziciju na tabeli i jedan je od timova koje ne treba otpisivati u  borbi za Premijer ligu.

"Tokom čitave utakmice bili smo bolji protivnik i na kraju u regularnim uslovima osvojili tri boda protiv Igmana. Igrali smo dosta dobro,  stvarali brojne šanse, a na svu sreću nije ni rezultat izostao".

"Sada je najbitnije da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva", rekao je za  SportSport.ba napadač Rudara Bajro Spahić, te dodao: 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Do kraja sezone dolazi nam i Sloboda i Jedinstvo, a ako uspijemo ostvariti pobjedu u tim utakmicama, onda se slobodno i mi možemo  nadati Premijer ligi". 

"Prema mom mišljenju, Bratstvo ima najveće šanse za viši rang, jer su dosta kvalitetniji od Slobode, pa i od Jedinstva  možda", zaključio je na kraju Spahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.