Spahić oduševio Labbadiu: "Znao sam šta dovodim"

Odlično se uklopio

Spahić oduševio Labbadiu: "Znao sam šta dovodim"

Emir Spahić već na prvim treninzima bundesligaša HSV-a je pokazao da će biti veliko pojačanje za tim kojeg s klupe predvodi 49-godišnji Bruno Labbadia.

Iako se od mjeseca aprila vodio kao slobodan igrač, nekadašnji kapiten bh. reprezentacije svojom spremnošću oduševio je trenera Labbadiu, ali i unio dodatnu sigurnost u odbrambenu liniju HSV-a. 

"Iskreno, to što je Spahić djelovao dosta upadljivo na treninzima za mene nije nikakvo iznenađenje. Znao sam kakvog igrača dovodim u HSV, tako da vjerujem da će ubrzo postati značajna karika u našem timu", izjavio je trener Bruno Labbadia za njemačke medije. 

Da će Emir Spahić biti veliko pojačanje za HSV potvrdio je i saigrač Johan Djourou, sa kojim će voditi veliku bitku za mjesto u početnoj postavi. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Emir je vrhunski igrač i sigurno će nam biti od velike pomoći. Konkurencija je dobra. Uostalom, mislim da u ekipi trebamo imati spoj mladosti i iskustva, te igrače koji su spremni preuzeti odgovornost", smatra iskusni švicarski reprezentativac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti