Spahić suigraču: "Umukni više, razbit ću te!"

U svlačionici HSV-a

Spahić suigraču: "Umukni više, razbit ću te!"

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Emir Spahić ponovo je bio na rubu incidenta.

Spahić je potjeran iz Bayera jer se potukao sa redarima na stadionu, a umalo da se potuče i sa suigračem u HSV-u.

Trener Bruno Labbadia držao je govor u svlačionici na poluvremenu utakmice Bayern - HSV, a onda ga je prekinuo Lewis Holtby, koji je suigračima pručio: "Idemo momci, svi zajedno".

Te Holtbyjeve riječi su, pišu njemački mediji, očito zasmetale Spahiću, koji je nasilnički odgovorio:

"Zašuti više! Inače ću te razbiti!".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

I ta situacija u svlačionici očito je prouzrokovala dekoncentraciju unutar ekipe iz Hamburga, koja je u nastavku primila još četiri gola, te je sa 5:0 poražena od aktuelnog prvaka. Osim sa Holtbyjem, Spahić je imao i sukob sa Nicolaijem Mullerom na treningu, te sa Matthiasom Ostrzolekom, kojem je rekao da mu se skloni s puta i nazvao ga pogrdnim imenom.

Inače, Spahić danas puni 35 godina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.