Spahićeva sudbina još uvijek nepoznata

Jedan klub čeka rasplet situacije

Spahićeva sudbina još uvijek nepoznata

Situacija sa defanzivcem bh. reprezentacije Emirom Spahićem (35) i dalje je neizvjesna. 

Spahiću na kraju sezone ističe ugovor sa Hamburger SV-om i još uvijek nije poznato da li će i naredne sezone nastupati za ovaj njemački klub, a konačan sud po pitanju njegove budućnosti će donijeti trener Bruno Labbadia. 

Brojni njemački mediji su objavili informaciju da će trener Labbadia vrlo brzo obaviti razgovore sa Spahićevim zastupnikom Delongom i prije prvenstvene utakmice sa  Augsburgom donijeti odluku po pitanju produženja saradnje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nije tajna da na tržištu vlada interesovanje za Spahićem i posljednji klub koji se uključio u borbu je Stuttgart. U slučaju da ostane u Hamburger SV-u, novi ugovor će potpisati na jednu godinu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi