Spalletti: Ako Perišić želi da ide, onda neće igrati

Trener Intera dao jasan komentar

Spalletti: Ako Perišić želi da ide, onda neće igrati

Italijanski i engleski mediji donijeli su vijest da je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić podnio zahtjev za transfer, što je kasnije potvrdio i direktor Intera Beppe Marotta.

Za Perišića se zanima Arsenal i čini se da bi Hrvat rado krenuo put Londona, a samo je pitanje šta će na to reći u Interu.

Komentar je dao i trener Intera Luciano Spalletti, koji je bio veoma jasan.

"To je vrlo jednostavno. Igrači mogu reći šta god žele, ali oni su uposlenici, radnici. Potpisali su ugovore u kojima se zna šta piše, a da bi otišli, potrebno je i da neko plati za njih. Ne mogu ići tek tako, kada to požele", rekao je Spalletti, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako Ivan Perišić želi da ide iz kluba, onda nemamo izbora. Dok je tu s nama, a dok želi da ide, neće igrati i bit će van tima. Neko ko ne može doprinijeti ekipi ne smije biti u njoj".

Inter je danas poražen od Torina sa 1:0, a Spalletti je bio primoran da izmijeni formaciju baš zbog Perišića, koji je presjedio cijeli meč na klupi za rezerve.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti