Spalletti: Baš kao i vi, tako i ja sanjam Modrića u Interu

Priželjkuje njegov dolazak

Spalletti: Baš kao i vi, tako i ja sanjam Modrića u Interu

Edmir Škorić

Trener Intera Luciano Spalletti svjestan je da nije isključeno da u milanski klub dođe Luka Modrić.

Inter je jučer s 1:0 pobijedio Lyon golom novajlije Martineza u meču International Champions Cupa, a nakon meča Spallettija su upitali šta misli o mogućem dovođenju Modrića iz Real Madrida.

"Sanjam to kao i svi navijači Intera, bio bi fundamentalan za bilo koju momčad pa tako i za nas. Klub radi sve što je u njegovoj moći da bi ga doveli. Ako i Messija kupimo, onda bih to s oduševljenjem prihvatio", izjavio je Spalletti.

Inter će prvi put nakon dugo vremena igrati grupnu fazu Lige prvaka, a ukoliko dođe Modrić, koji je navodno spreman za nove izazove i čiji menadžeri u Milanu rade na transferu, onda bi to bilo ljeto iz snova za sve navijače Neroazzurra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mada, jasno je da je Modrić jedan od ključnih igrača Reala i ako nakon Ronalda klub i njega proda, pitanje je kako bit sve to uspio nadomjestiti, a vremena za transfere sve je manje.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi