Spalletti: Moramo da pobijedimo i bez navijača

Roma gostuje Atalanti

Spalletti: Moramo da pobijedimo i bez navijača

Edmir Škorić

Trener Rome Luciano Spalletti kazao je danas da će njegova ekipa morati da pobijedi i bez navijača.

Roma sutra od 12:30 sati igra na gostovanju kod Atalante i traži pobjedu koja bi joj puno značila u borbi za opstanak.

I ovaj put će Rimljani igrati bez podrške najvaternijih navijača, koji već neko vrijeme bojkotuju domaće utakmice svog kluba, a ne mogu u Bergamo zbog zabrane jer se radi o žestokim rivalskim grupama.

"Strašno je da ćemo morati da igramo bez navijača, no jak smo tim, morat ćemo da pobijedimo u svakom slučaju", rekao je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Atalanta je sjajna ekipa i njen trener zna izvući najbolje iz svakog igrača. Igrat ćemo protiv ekipe koja ima opasne napadače i mislim da će ovo biti otvorena i napadačka igra", istakao je trener Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi