Spalletti nije mnogo kupovao, ali sada sprema spektakl

Inter dovodi veliko pojačanje

Spalletti nije mnogo kupovao, ali sada sprema spektakl

Iako se najavljivao burno ljeto u Interu, za sada Nerazzurri nisu mnogo trgovali.

Doveli su samo Milana Skriniara za 23 miliona eura, Facunda Colidija za šest miliona eura i Borju Valera za 5,5 miliona eura. Iz kluba su između ostalog otišli Caprari, Banega i Juan Jesus.

Ipak, čini se da je novi trener trostrukog prvaka Evrope Luciano Spalletti sačuvao najbolje za mjesec august. Naime, italijanski mediji prenose da je Inter još uvijek zainteresovan za vezistu Bayerna Artura Vidala uprkos tome što je trener Bayerna Carlo Ancelotti rekao da mogu zaboraviti na njega.

Gazzetta dello Sport tvrdi da su čelnici Intera spremni da ponude čak 50 miliona eura Bayernu za Vidala kako bi ga vratili u italijansku Seriju A. Podsjetimo, Čileanac je ranije igrao za Juventus iz kojeg je otišao upravo u Bayern na ljeto 2015. godine. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bayern i Vidal trenutno pregovaraju oko novog ugovora, a smatra se da je glavni problem što Vidal traži previše novca od minhenskog kluba, pa bi stvari mogle propasti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi