Spalletti: Nismo mogli da zadržimo mir

Inter ispao iz Lige prvaka

Spalletti: Nismo mogli da zadržimo mir

Edmir Škorić

Ono čega se Luciano Spalletti na kraju je i odlučilo - Inter je bio pod ogromnim pritiskom i na kraju je ostao bez osmine finala.

Inter je odigrao 1:1 s PSV-om, ali kako je istim rezultatom završen meč Barcelona - Tottenham, tako su Spursi završili ispred milanskog kluba.

Bilo je idealno sve kada je Icardi u 73. zabio za 1:1, pošto je u tom trenutku Tottenham gubio na Nou Campu, no Moura je kasnije pogodio za prolaz gostiju iz Londona.

"Nismo mogli da zadržimo mir unatoč činjenici da je još sve moguće. Gubili smo loptu, taktički nismo bili organizovani. Kada tjeskoba raste, izgubite iz vida kako kontrolisati igru i tu je kraj. Imali smo šanse za još jedan gol, ali to nije bio pravistav koji nam je potreban u takvom trenutku", rekao je Spalletti, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

O golu Moure u 85. minuti...

"Naravno, mnoštvo navijača i igrači gledaju okolo kako bi čuli šta se događa. UEFA je pitala hoću li da se na ekranu pojavi rezultat sa drugih stadiona i rekao sam da. Ekipa poput Intera treba mentalnu snagu da rješava takve situacije. To ne može da promijeni samo jedan igrač, već kompletan tim", dodao je Spalletti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaki84
Neces ti moci poso zadrzat,moronu jedan....
9 2
dobojan90
Najebem ti se mamice, pederu celavi mrs iz Intera,igrat 4-5-1 protiv PSV kuci u utakmici sezone, gdje ti ganjas rezultat, dno dna!!!! MRS!!!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi