Velika tuga na Meazzi, kratka objava Intera na društvenim mrežama sve govori
Inter je u 73. minuti, kada je Icardi zabio gol, bio jednom nogom u osmini finala, no onda je došla vijest iz Barcelone da je Moura pogodio za Tottenham...

Ništa od osmine finala Lige prvaka

Velika tuga na Meazzi, kratka objava Intera na društvenim mrežama sve govori

E. Škorić, foto: EPA

Inter nije uspio da pobijedi PSV večeras na Giuseppe Meazzi, pa je ostao bez osmine finala Lige prvaka.

Samo da je pobijedio, tim Intera bi sada slavio osminu finala, pošto je i B tim Barcelone uspio da ostane neporažen protiv Tottenhama (1:1).

Ipak, Inter je rano primio gol (Lozano u 13. minuti zabio za goste), da bi tek u 73. minuti Mauro Icardi pogodio za 1:1. U tom trenutku je Tottenham gubio i sve je išlo u prilog Nerrazurrima, no sve se brzo srušilo kao kula od karata.

Napadao je Inter svim silama kada se saznalo da je Lucas Moura pogodio za 1:1 u Kataloniji, no gosti iz Eindhovena sačuvali su bod i Italijane ostavili bez osmine finala.

Sve što je Interu ostalo jeste pomao tužna objava na društvenim mrežama.

"Sve je gotovo na Meazzi", objavljeno je na Twitter profilu milanskog kluba. Tuga je ogromna, ovo je bila, kako je i sam trener Luciano Spalletti govorio, najvažniji meč sezone.

A prethodno je sve izgledalo savršeno kada je Icardi zabio u 73. minuti za 1:1...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Ufurali se. A u stvari cirkus od ekipe. Gdje vam je sada Wanda? Imate kakvu sliku kako puši Icardi zbog prolaska dalje?
33 7
Konj konjski
Gospodine guzobran obecavam u ime svih ljudi koji citaju ove komentare da cemo svi glasati za dzeku i pjanica samo prestanite vise pisati to na svakom clanku molim vas
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti