Spalletti ostavio Tottija kod kuće

Ne igra protiv Crotonea

Spalletti ostavio Tottija kod kuće

E. Škorić

Roma sutra od 12:30 sati igra meč 24. kola Serije A protiv Crotonea.

Na ovo gostovanje nije pošao legendarni kapiten Rome Francesco Totti i trener Luciano Spalletti otkriva zbog čega.

"Totti ostaje kod kuće jer se žalio na želučane probleme, dok Alessandro Florenzi nastavlja rehabilitacijski proces. Ipak, prednost je da nam se vratio Salah, koji može igrati na više mjesta", rekao je Spalletti, pa je dodao:

"Crotone se pokazao dobro protiv velikih timova ove sezone, ali mi ćemo pokušati da ponovimo meč protiv Fiorentine. Ne smijemo razmišljati o utakmici kao da smo je već dobili".

Spalletti je za sutrašnji meč pozvao poveo sljedeće igrače: Alisson, Lobonţ, Szczęsny Manolas, Emerson, Mario Rui, Fazio, Vermaelen, Peres, Isusa, Rüdiger, Gerson, De Rossi, Strootman, Grenier, Paredes, Nainggolan, Perotti, Salah, El Shaarawy, Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je trenutno trećeplasirana s 50 bodova, Napoli ima bod više i utakmicu više, dok je vodeći Juventus sa 57 bodova i utakmicom manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi