Spalletti: Sutra nas očekuje jako opasan meč

Roma dočekuje Pescaru

Spalletti: Sutra nas očekuje jako opasan meč

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra na domaćem terenu igraju protiv Pescare u okviru 14. kola italijanske Serije A.

Roma je u prethodnom kolu doživjela težak poraz od Torina, ali su uspjeli vratiti samopouzdanje ubjedljivom pobjedom u Evropskoj ligi protiv Viktorije Plzen. Trener Rome, Luciano Spalletti, pred sutrašnji meč izjavio je da će ovo biti opasna utakmica za Vučicu ukoliko igrači i meč ne uđu maksimalno skoncentrisani.

"To je opasna utakmica u to nema sumnje. Moraju biti svi fokusirani na meč kako bi pružili igru koju znamo. Pobjeda protiv Viktorije nam je pomogla da vratimo izgubljeno samopouzdanje nakon poraza u Torinu. Svi igrači ulaze u formu i to me zaista raduje", rekao je Spalletti.

Trener Rome je dodao da preuzima na sebe odgovornost zbog poraza od Torina jer nije dobro reagovao sa svojim izmjenama. Ipak, siguran je da se njegova ekipa ponovo može vratiti na pobjednički put.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi